Ronnie O'Sullivan.Foto: SWNS.com/Scanpix
Spordivaria
14. august 2020, 17:05

Kas kuningas O'Sullivan läks seekord üle piiri?

Kõigi aegade parim snuukrimängija Ronnie O'Sullivan solvas järjekordse bravuurika sõnavõtuga kaasmängijaid. Teiste seas ka legendaarset Mark Williamsit.

44aastane O'Sullivan teatas, et noored mängijad on nõrgad: „Kui vaadata suuremat osa neist, siis mõtlen: peaksin kaotama jala ja käe, et maailma edetabelis 50 seast välja langeda.“

Williams arvas BBC-le antud intervjuus, et kolleeg läks üle piiri. 45aastane äss tunnistas, et O'Sullivani kriitilised sõnad puudutasid ka teda, kolmekordset maailmameistrit.

„Saan aru, et ta püüdis viidata noorte kehvale tasemele, kuid see on ju võrreldes temaga. Ta on meie spordi pioneer! Ta on põhimees, ilma mingi kahtluseta maailma parim mängija. Aga tipptasemel spordimehed ei tohiks suhtuda konkurentidesse üleolevalt ja neid alandada. Jah, snuukrimaailmas pole mitte keegi nii hea kui tema. Samas on ebaaus hakata kõiki võrdlema tema endaga. Üleannetu on tema tasemega mehel minna nõrgemate mängijate kallale,“ arutles Williams, kes kaotas O'Sullivanile veerandfinaalis.

Ronnie O'Sullivan kohtub MMi poolfinaalis Mark Selbyga ja on praegu 11 : 13 kaotusseisus. Kohtumine peetakse 17 võiduni. Kyren Wilson juhib samal ajal 13 : 11 Anthony McGilli vastu.