Lazlow Jonesi virtuaalne versioon (vasakul)Foto: Rockstar Games
Esport
17. august 2020, 14:12

KURB! „GTA 6“ jääb ilma ühest elemendist, mis seeriaga pea 20 aastat käsikäes on käinud

Alates aastast 2001, mil nägi ilmavalgust ülipopulaarse mänguseeria „Grand Theft Auto“ kolmas osa, on sarja igas teoses üles astunud üks mees – Lazlow Jones. Kes on kunagi „GTA-s“ autoga sõites raadiokanalite vahel surfanud, on tema häält kuulnud.

Tundub, et kunagi kauges (või äkki siiski lähemas?) tulevikus ilmuv „GTA 6“ jääb aga raadiohääle kõrvupaitavast tämbrist ilma. Nimelt selgus hiljuti, et Jones on enda senise tööandja Rockstar Gamesiga suhted lõpetanud.

Tähelepanelik juutuuber GTAMen märkas, et Jones lahkus kompaniist juba tänavu aprillikuus. Vaid mõned kuud varem, täpsemalt veebruaris, teatas Rockstar Gamesi kaasasutaja Dan Houser enda lahkumisest.

Ei ole teada, kuidas antud muudatused „GTA 6“ valmimist mõjutavad. Räägitakse, et Rockstar Gamesil on tules muidki raudasid, mis tähelepanu nõuavad. Näiteks on räägitud esimese „Red Dead Redemptioni“ uusversioonist, lisaks töötab üks nende allstuudiotest avatud maailmaga VR-mängu kallal.

Lazlow viimaseks etteasteks jääb „GTA V“ kõrvalmissioon „Chasing Lazlow“, kus ta esmakordselt ka n-ö kaamera ette astus. Kulisside taga on ta aga tööd teinud ka „Red Dead Redemption II“ kallal.