Foto: Capcom
Esport
17. august 2020, 16:31

ÕUDSELT ÄGE! „Resident Evil 7“ purustas ühe olulise rekordi

„Resident Evil“ on alati olnud üks nimekamaid õudusmänguseeriaid, mis eal ilmavalgust näinud. Siiski pole sari alati edu laineharjal ratsutanud. Endine hiilgus taastati 2017. aastal, mil ilmus seitsmes osa.

„Resident Evil 7“ viis sarja tagasi juurte juurde, unustades sellele eelnenud episoodide märulirikkad sektsioonid. Selle asemel pidi mängija taas enda elu eest võitlema. Lisaks vahetati perspektiivi – tegevust pidi jälgima läbi peategelase enda silmade, ehk kõik toimus üksikisikuvaates.

Tänu kõigele sellele on purustatud üpriski oluline rekord. Nimelt avaldati hiljuti, et „Resident Evil 7“ on terve seeria kõige edukam osa, mida on tänaseks müüdud üle 7,9 miljoni eksemplari.

Arendaja Capcomi mängude edukuse edetabelil platseerutakse aga hõbedasele positsioonile, vandudes alla vaid samuti 2017. aastal ilmunud kolliküttimismängule „Monster Hunter World“ (16,1 miljonit).


Tervel „Resident Evil“ sarjal on viimasel ajal hästi läinud. Peale seitsmenda episoodi ilmumist toodi meieni teise ja kolmanda osa uusversioonid. Esimene neist ajas meile hirmu nahka ning kuigi kolmas samadesse kõrgustesse ei pürginud, ei jätnud seegi meid külmaks.

Ka tulevik tõotab tulla helge. Vaid hiljuti kuulutati välja „Resident Evil 8“ (mis vastas kõikidele eelnevatele kõlakatele) ning samuti sahistatakse, et tegemisel on neljanda osa uusversioon.