Ken Torn.Foto: Robin Roots
Auto-Moto uudised
17. august 2020, 23:32

Liepaja rallil RC4-klassis parimat minekut näidanud Ken Torn: põhieesmärk oli koguda kilomeetreid Rally Estoniaks ja see sai täidetud

Autoralli EM-sarja raames toimunud Liepaja rallil RC4-klassis parimat minekut näidanud Ken Torn jäi Lätis tehtud esitusega rahule ning saab järgmistele etappidele minna vastu hea tundega.

Eelkõige oli Liepaja ralli näol tegu ettevalmistusega Rally Estoniaks.

„Rally Liepāja kulges meile hästi, Auto töötas ilusti ja enesetunne oli hea. Saime kätte head kilomeetrid Rally Estoniaks, mis oli meie põhieesmärgiks. Tänan meie toetajaid, kes keerulisel ajal selle võimalikuks tegid,“ sõnas Torn pressiteate vahendusel.

Ka kaardilugeja Kauri Pannas luges Liepaja ralli kordaläinuks.

„Taas üks väga tubli tulemus. Usun, et selliste tulemuste pealt on hea edasi minna. Eriti suured kiidusõnad Kenile, kes suutis terve nädalavahetuse väga targalt sõita. Samuti suured tänud meie toetajatele, kaasaelajatele ja lähedastele, kes aitavad meil sellised tulemused koju tuua. Kohtumiseni Rally Estonial,“ lisas Pannas.

Eesti duo hooaeg jätkub 4.-6.septembrini sõidetaval FIA autoralli maailmameistrivõistluste etapil Rally Estonial, mis ka tänavuseks teiseks JWRC etapiks.

ERC3 Junior puntkiseis peale Rally Liepājat:

1.Torn – Pannas EST 79

2. Rådström – Johansson SWE 45

3. Bassas Mas - Coronado Jiménez ESP 44

JWRC punktiseis enne Rally Estoniat:

1.Kristensson – Sjöberg SWE 28

2. Sesks – Francis LAT 19

3.Torn – Pannas EST 15