Foto: Sucker Punch / Sony
Esport
18. august 2020, 14:02

Samuraimäng „Ghost of Tsushima“ saab sel sügisel mütoloogilise mitmikmängulaadi

Juulikuus ilmunud PlayStation 4 eksklusiivmäng „Ghost of Tsushima“ keskendus eelkõige intrigeerivale narratiivile. Mängija astus samurai Jin Sakai saabastesse, et tagasi lüüa mongolite sissetung. Tegemist oli vaid ühele inimesele mõeldud elamusega.

Tundub, et see on peagi muutumas. Mängu looja Sucker Punch andis teada, et juba sel sügisel jõuab teosesse ka mitmikmänguosa, mis kannab alapealkirja „Legends“. Kui üksikmänguosis keskendus pigem ajaloolisele realismile, siis „Legends“ lubab kuni neljal mängijal mõõtu võtta mütoloogiliste karakteritega.

Mängijad saavad valida nelja erineva sõduri vahel, kellest igaüks erinevate oskuste ja relvastusega. Kui mängijaid on kaks, võib kätt proovida loopõhiste koostöömissioonidega. Nelja mängija puhul saadetakse neile vastu lainete viisi vastaseid eesmärgiga nood alistada ja ise ellu jääda.


Pisut peale „Ghost of Tsushima: Legends“ ilmumist peaks sellele lisanduma veel ka Raid-mängulaad, mis pakub neljale mängijale veelgi suuremat väljakutset. 

„Ghost of Tsushima: Legends“ jõuab mängu sel sügisel ning seda ilma igasuguse lisatasuta. Küll on aga mängimiseks vajalik PS Plus teenuse olemasolu.