Märt Avandi andis gaasipedaalile mõnuga kuuma.Foto: Kuvatõmmis videost
Spordivaria
19. august 2020, 16:25

Ringrajal kihutanud Märt Avandi kriitilisest olukorrast: kartsin, et pean korteri maha müüma

Betsafe'i "Ralligurude" viiendas episoodis oli saatekülaliseks näitleja ja laulja Märt Avandi, kes tunnistas, et tagaveolise ringrajaautoga kihutades kippus tal ohutunne kaduma. Mitmes kurvis mõõtis Avandi ringrada koguni nii hoogsalt, et mõtles juba sellele, kas päeva lõpuks tuleb lõhutud auto katteks oma korter müüki panna.

Kalev Kruusile antud intervjuus tunnistas Avandi, et autoasjandus on üldiselt talle võõras ning rallitki vaatab ta vaid seetõttu, et Ott Tänak seal sõidab. Sellegipoolest polnud see Avandi jaoks esimene kord Audru ringrajal.

"Tõepoolest, olen siiasamasse Audru ringrajale sattunud ka varem oma pereauto Opel Insignia roolis ning saanud koguni kummi vilisema,“ tunnistas Avandi.

Prooviringid näitasid, et Eesti tippnäitleja kiirust ei karda ja jalg ei tahtnud gaasipedaalilt kerkida ka keerulisemates kurvides.

„Paaril korral juhtus nii, et kiirus oli õige, aga kurv oli vale. Küllap oli asi ka selles, et Rolandi (rallisõitja ja -instruktor Roland Murakas – toim.) kõrval kippus mul ohutunne kaduma, sest ta jäi igas olukorras nõnda rahulikuks – isegi liiga rahulikuks. Õnneks jäi sõit üldpildis siiski mõistlikkuse piiresse,“ leidis Avandi.

Viienda saatekülalisena tuli Avandi "Ralligurude" edetabelis Jaak Mae, Raio Piiroja ja Indrek Raadiku järel neljandaks ajaga 1:43,260.

„Egole paneb see väikse põntsu, sest endale tundus, et olin päris kiire,“ nentis Avandi.

Ralligurude viiendat episoodi saab täispikkuses vaadata SIIT!