Gerard Deulofeu (paremal). Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
20. august 2020, 13:13

Endine Barcelona mängija kritiseeris klubi uut peatreenerit

Kunagine FC Barcelona kasvandik ja ründemängija Gerard Deulofeu saatis torke meeskonna uue peatreeneri Ronald Koemani aadressil.

26aastane hispaanlane, kes praegu Watfordis mängib, puutus hollandlasest juhendajaga kokku 2016. aastal Evertonis, mil Koeman klubi peatreener oli. Deulofeu usaldati algkoosseisu tolle hooaja esimeses pooles 13 korral, talvel otsustas ta aga laenulepingu alusel AC Milani siirduda. 

"Ta ei pakkunud mulle kuue koosveedetud kuu jooksul mitte midagi. Eks me näe, kuidas tal Camp Noul [Barcelona kodustaadion] läheb," lausus hispaanlane Kataloonia raadiojaamale.

2017. aastal naasis ta Barcelonasse, ent loodetud läbilööki teha ei õnnestunud.

"Kas Barcelonal on probleeme? Kui aus olla, siis mul on ükskõik. Mind ei huvita. Klubi pole La Masiaga [noorteakadeemia] piisavalt kannatlik. Kui noormängijatele aega anda, siis nad õpivad esindusmeeskonna mängustiili tundma. Nüüd hakkavad muudatused toimuma, kuid nad on mitu aastat maha jäänud," selgitas Deulofeu.

2012. aastal Hispaania koondisega Tallinnas U19 EMil tiitli võitnud ning turniiri parimaks mängijaks valitud ründaja lisas veel, et ta pole kindel, kus ta karjäär jätkub. 

"Minu aeg Watfordis on läbi. Ma ei tea, mis edasi saab, kuid Hispaania kõrgliiga on üks variant," sõnas Deulofeu.