Ott Tänak ja Raigo Mõlder lahkuvad järvest. Veidi hiljem tõmmatakse põhjast välja Ford, mis on uskumatul moel järgmisel päeval taas töökorras.Foto: SIPA/Scanpix
WRC
21. august 2020, 18:54

SUUR VÕIMALUS! Ott Tänaku uppunud auto uks pandi müüki

Vähiravifond „Kingitud Elu“ pani heategevuslikule oksjonile ralli maailmameistri Ott Tänaku ralliauto legendaarse ukse! 

Rariteetne rallisuveniir pärineb sellelt Ford Fiesta WRC autolt, millega Tänak ja tema toonane kaardilugeja Raigo Mõlder kihutasid 2015. aasta märtsis Mehhiko MM-rallil teelt välja, rullusid üle katuse ning lõpetasid järves, kuhu auto ka uppus.

Uksel on ka mõlema kangelase autogrammid. M-Spordi meeskond müüs ukse eBay kaudu ja see jõudis Oti kodukanti Saaremaale. Sealt pärit 20aastane rallisõitja Robert Virves, kelle vend eksklusiivse mõlkis ukse endale sai, annetab selle nüüd edasi vähihaigete toetuseks.

Kokkuleppel Virvesega laekub pool oksjoni võidusummast vähiravifondi ning teine pool aitab täita Virvese enda suurt unistust osaleda esmakordselt Eestis toimuval MM etapil juunioride arvestuses. Seni on ta koos kaardilugeja Sander Pruuliga osalenud vaid Eesti ja Läti meistrivõistlustel.

Ukse alghind oli 50 eurot, praeguseks on hind tõusnud enam kui 3000 euroni. Oksjon kestab kuni 25. augusti õhtul kella 19ni. Pakkumisi saab teha Facebookis originaalpostituse (vajuta siia!) alla või e-posti teel [email protected]