Rauno Sappinen (rohelises) on tänavu löönud juba 18 liigaväravat.Foto: Erki Parnaku
Jalgpall
23. august 2020, 21:04

Flora vajas Legioni alistamiseks kahte iluväravat

Eesti jalgpalli meistriliiga 18. vooru viimases kohtumises alistas Tallinna FC Flora Kadrioru staadionil Tallinna JK Legioni skooriga 3 : 1.

Tiitlikaitsja ja tabeliliider Flora asus kohtumist juhtima 32. minutil, kui Rauno Sappinen realiseeris enda teenitud penalti. Tegu oli mehe 18. väravaga sellel hooajal. Vaid viis minutit hiljem oli tablool viik 1 : 1, kui Legioni poolkaitsja German Šlein lõi 25 meetrilt pommlöögi ristnurga. Sellelt seisult mindi ka puhkama.

Teiselt poolajal iluväravate sadu jätkus. 59. minutil sai Sappinen jala vahele Šleini söödule, kust see kukkus Martin Milleri jalale, kes selle niisamuti paarikümnelt meetrilt ristnurk saatis.

Kuigi Legionil oli veel poolvõimalusi, siis mängu saatus otsustati 76. minutil. Flora vasakkaitsja Henri Järvelaid tegi pika soolojooksu, mille lõpetuseks pani karistusala nurgast värava suunas kaarpalli, mis kukkus täpselt lati alla. 

 

3 : 1 võidu teeninud Floral on 49 punktiga tabeliliider, nende lähim jälitaja Kalju on 11 silma kaugusel. Legion hoiab 13 punktiga eelviimast ehk üheksandat positsiooni.

 
Standings provided by SofaScore LiveScore