Foto: WB Games Montreal
Esport
24. august 2020, 15:47

VIDEOD | Batman on surnud! Kes võtab Gotham City enda kaitsva tiiva alla?

Just pealkirjas tõstatatud probleem ning küsimus saavad Warner Bros.-i uue videomängu „Gotham Knights“ keskseteks teemadeks. Bruce Wayne on siit ilmast lahkunud, mis tähendab, et linna rahu eest jäävad vastutama tema noored käsilased.

Hiljuti toimunud DC Fandome otseülekande käigus kuulutati lõpuks ometi välja teos, mille kallal WB Games Montreal juba aastaid tööd on teinud. Varasemalt „Batman: Arkham Originsi“ loonud stuudiolt oodati naasmist tuttava kangelase seltsi, ent üllatuslikult pole temast haisugi.


Selle asemel saab mängija kehastuda teisteks Batmani perekonda kuuluvateks kangelasteks: Nightwing, Robin, Batgirl ja Red Hood. Igaühel neist on enda võimed, mille abil erinevatele kurjamitele vastu astuda. Lugu saab läbida kas üksinda või üle neti koos teise mängijaga.

Tegevus leiab aset avatud Gothami linnas, kus saab kulgeda nii erinevate sõiduvahendite kui ka haardekonksu abil. Kuigi paljud elemendid on tuttavad „Batman: Arkham“ seeriast, ei ole kahe mängu vahel seost, vaid tegemist on täiesti eraldiseisva teosega. Kurjamitest on hetkel kinnitatud Mr. Freeze ning Gothami allilmas niite tõmbav salapärane Court of Owls ehk emakeeli Öökulliordu.


„Gotham Knights“ ilmub millalgi 2021. aastal PC, PlayStation 5 ja Xbox Series X-i peale. Samuti jõuab see ka praeguse põlvkonna mängumasinatele (PS4, X1). 

Hiljuti kuulutati välja ka „Batman: Arkham“ seeria loojate järgmine mäng, milleks on „Suicide Squad: Kill the Justice League“.