Dana White, kes võttis sõna Oscar De La Hoya suhtes.Foto: Jasen Vinlove/Scanpix
Kõmu
24. august 2020, 18:46

UFC president poksimise suurnime naasmisest: kokaiin ei ole ju odav

Vabavõitlussarja UFC president Dana White andis kommentaari selle kohta, et poksiringi plaanib naasta Oscar De La Hoya. Midagi head sealt kommentaarist kuulda polnud.

Omal ajal võitis De La Hoya poksimises kaks olümpiakulda: sulgkaalus 1990. aastal, kergkaalus 1992. aastal. Lisaks on „Kuldseks poisiks“ ristitud mehel ette näidata 11 maailmameistritiitlit ja tema poksimiskarjääri saldos on 39 võitu - neist 30 lõppesid nokaudiga - ning kuus kaotust. Nüüd on 47-aastane De La Hoya tunnistanud spordikanalile ESPN, et plaanib taas võitlema asuda. „Olen tundnud puudust sellest, et olla poksiringis,“ sõnad De La Hoya. „Armastan poksimist. Poksimine andis mulle kõik, mis mul täna on, ja tunnen poksimisest lihtsalt puudust.“

Kahekordse olümpiavõitja naasmisplaanide kohta uuriti UFC sarja presidendi Dana White'i käest ning terava keelega mees ei hoidnud end tagasi. „Kokaiin ei ole odav. See on kallis. Tuleb raha teenida,“ põrutas White De La Hoya kohta.

White'i kommentaar ei tulnud päris puusalt. Kui oma hiilgeaegadel oli De La Hoya edukas ja teda imetleti, siis pärast 2009. aastal profikarjäärist loobumist tuli Ameerika ja Mehhiko topeltkodakondsusega mees lagedale põrutavate uudistega. 2011. aastal tunnistas mees, et tal on tõsised probleemid alkoholi ja narkootikumidega, lisaks pettis ta regulaarselt oma naist, kes on tema viiest lapsest kahe lapse ema.