Alexander Loginov.Foto: TIZIANA FABI/Scanpix
Talisport
24. august 2020, 19:03

Kas taas plaan patustamiseks? Dopinguga vahele jäänud eestlaste konkurent treenib oma koondisest eraldi

Venemaa laskesuusataja Aleksandr Loginov, kes on varasemalt vahele jäänud dopingu kasutamisega, treenib uueks hooajaks ülejäänud Venemaa koondisest eraldi.

MK-sarjas Eesti laskesuusatajatega võistlev Loginov andis 2013. aasta novembrikuus positiivse dopinguproovi ning kandis selle eest kaheaastast võistluskeeldu, mis lõppes 2016. aasta lõpus. Vene laskesuusataja oli toona kasutanud EPOt.

Mitmed Loginovi konkurendid pole venelase pattu siiani unustanud ja on sageli maininud, et ta ei peaks MK-sarjas ja suurvõistlustel osalema. Nüüd on Loginov valamas veelgi rohkem õli tulle, sest portaal insidethegames.biz vahendas, et 2014. aasta olümpiavõitja on asunud ülejäänud Venemaa koondisest eraldi treenima.

Portaal kirjutas, et Loginovi personaaltreeneri Aleksander Kasperovichi sõnul on eestlaste konkurent hetkel treeninglaagris Sotšis. „Ta otsustas hooajaeelse ettevalmistuse teha üksinda,“ ei selgunud mehe treeneri sõnumist, millest selline otsus ning miks ei taha Loginov valmistuda teistega koos.