Lionel Messi.Foto: Reuters/Scanp
Jalgpall
25. august 2020, 21:26

Messi teatas Barcelonale, et ta soovib klubist lahkuda

Aegade paremaid jalgpallureid Lionel Messi saatis FC Barcelonale faksi, kus teatas, et ta soovib meeskonnast lahkuda. Argentiinlane on Kataloonia klubis pallinud 2001. aastast, mil ta nende noortesüsteemiga liitus.

Mitmed allikad on portaalile Goal kinnitanud, et 33aastane pallivõlur on tõepoolest palunud Barcelonal aktiveerida lepingus klausel, mis võimaldaks tal sel suvel klubist lahkuda. Praegune kontraht hoiab teda meeskonna juures 2021. aastani.

Kuulujutte, et Messi tahab Barcelonast lahkuda, hakati levitama pärast Meistrite liiga veerandfinaalis saadud 2 : 8 kaotust Müncheni Bayernile. Sel hooajal ei võidetud üle mitmete aastate ühtegi tiitlit, ihaldatuimat Meistrite liiga trofee saavutati viimati viis aastat tagasi.

Kohe pärast allajäämist Bayernile otsustati vallandada peatreener Quique Setien ning spordidirektor Eric Abidal. Uueks juhendajaks sai Ronald Koeman, kes oli lootnud, et tal õnnestub veenda Messit klubisse jääma. 

Paistab aga, et see ei õnnestunud. Barcelona legendid Luis Suarez ja Carles Puyol avaldasid äsja Messile sotsiaalmeedia vahendusel toetust, mis võib viidata, et argentiinlane otsustas tõesti klubist lahkuda.

Messi vastu tunnevad usutavasti huvi kõik klubid, ent reaalselt oleksid teda valmis palkama vaid üksikud. Nende seas võiksid olla vast Manchester City, Pariisi Saint-Germain ja Milano Inter.