2019. aasta Rally Estonia 2019 Maaritsa kiiruskatseFoto: Reigo Teervalt
WRC
27. august 2020, 17:16

FIA otsus: Rally Estonia hooldusala jääb publikule suletuks

4.-6. septembril esmakordselt Eestis sõidetava autoralli maailmameistrivõistluste etapi, Rally Estonia service park ehk hooldusala jääb ralli pealtvaatajatele suletuks.

Otsuse põhjuseks on Rahvusvahelise Autoliidu (FIA) otsus viiruse riskide maandamiseks. Korraldajad loodavad rallisõprade mõistvale suhtumisele.

Urmo Aava, Rally Estonia direktor: “Paraku me näeme kõik, kuidas uudiseid koroonaviiruse lainelt lähevad nii maailmas kui Eestis iga päevaga järjest ärevamaks. Kuna oleme esimesest hetkest alates väga selgelt öelnud, et selleaastase Rally Estonia prioriteet on ohutus, koroonaviiruse ennetamine ja tõkestamine ning kitsendusi võib tulla ka viimasel minutil enne ralli toimunud, siis peame selle paratamatusega leppima. Loodame, et rallisõbrad mõistavad tekkinud olukorda, kus paraku kannatavad kõik suuremad spordi- ja kultuurisündmused.”

Kuna hooldusala külastus oli osade rallipasside programmis, siis on nende passide omanikel õigus küsida tagastust proportsionaalselt rallipassi hinnast.