Paul PogbaFoto: PA/Scanpix
Jalgpall
27. august 2020, 17:42

KOROONAKRIIS INGLISMAA KÕRGLIIGAS: Pogba, Ndombele ja kuus Chelsea mängijat andsid positiivse testi

Briti meedia sõnul on kuus Inglismaa kõrgliigaklubi Londoni Chelsea mängijat nakatunud koroonaviirusega. Hädas on ka Prantsusmaa jalgpallikoondis, kelle pallurid Paul Pogba ja Tanguy Ndombele andsid positiivsed proovid.

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga hooaeg peaks algama 16 päeva pärast, kuid mitmed meeskonnad on hädas puhkuselt naasnud mängijatega, kes on nakatunud koroonaviirusega. Londoni Chelsea on väidetavalt suunanud kaheksa mängijat isolatsiooni, kellest kuus on kurikuulsa nakkuse üles korjanud.

Ajalehe Sun teatel on karantiinis Mason Mount, Tammy Abraham, Christian Pulisic, Fikayo Tomori, Jorginho, Ross Barkley, Emerson ja Michy Batshuayi. Briti meedia sõnul on vähemalt kuus neist andnud ka positiivse testi, kuid konkreetsed nimed teada pole. Klubi ise pole ametlikult kuuldusi kommenteerinud.

Probleemid on ka Prantsusmaa koondisel, kelle ridades on positiivse proovi andnud Manchester Unitedi poolkaitsja Paul Pogba ning Tottenham Hotspuri pallur Tanguy Ndombele. Mõlemad mehed suunati 14 päevaks karantiini, mistap ei saa nad osaleda eeolevates Rahvuste liiga kohtumistes.