Mario IhringFoto: Rapla korvpallimeeskonna Facebook
Korvpall
29. august 2020, 08:47

VIDEOD | Rapla meeskonnaga liitus Slovakkia koondislane, Tallinna Kalev/TLÜ tõi korvi alla leeduka

Rapla korvpallimeeskond teatas reedel, et uuel hooajal on nende mängujuht Slovakkia koondislane Mario Ihring. Tallinna Kalev/TLÜga liitub Vilniuse Lietuvos Rytase süsteemist sirgunud Leedu ääremängija Tomas Zdanavicius.

AVIS UTILITAS Raplaga liitub rahvusvahelise kogemusega Slovakkia koondise mängujuht Mario Ihring, kes möödunud hooajal pallis BK Inter Bratislavaga ka eurosarjas Europe Cup. 22aastane Ihring on karjääris mänginud ka Horvaatia, Itaalia ja Poola meistriliiga klubides.

"Vaatamata noorusele jäi silma tema mitmekesine, loov ning küps tegutsemine võistkonna heaks. Tugevustena saan esile tuua hea pallivaldamise ning sööduoskuse, mis võimaldavad skoorida mitmel erineval moel - kas siis ise rünnates või "pick n rolli" olukordi mängides, aga samuti õigeaegselt kaaslasi leides. Korralikud füüsilised parameetrid lubavad loota samuti mitmekülgset kaitsemängu," iseloomustas uut mängijat meeskonna peatreener Toomas Annuk."

"Õnnestus teha põhjalik taustauuring, suheldes nii temaga koos mänginud mängijate kui varasemate treeneritega ja see kõik andiski meile kindluse tagaliini dirigendiks tuua küll noor, kuid piisava rahvusvahelise kogemusega talendikas korvpallur, kes on juba oma riigi rahvuskoondise mängujuht."

 

Tallinna Kalev/TLÜ korvpallimeeskonnaga liitub Vilniuse Lietuvos Rytase süsteemist sirgunud leedulane Tomas Zdanavicius.

24aastane ja 201 cm pikkune ääremängija mängis mullu Põhja-Makedoonia klubis Kozuv Gevgelija, kus ta tõi keskmiselt 26,5 mänguminuti jooksul 13,9 punkti, 6,1 lauapalli ja 2,2 korvisöötu.

Enne Balkanil pallimist veetis leedulane kaks hooaega kodumaa tugevuselt teises liigas.