Anett Kontaveit.Foto: MATTHEW STOCKMAN/Scanpix
Tennis
1. september 2020, 01:51

Võidukas Kontaveit: olen kõikides pisiasjades paremaks läinud

USA lahtistel tennise meistrivõistlustel teise ringi edenenud eestlanna Anett Kontaveit jagas pärast mängu kommentaare.

Kontaveit (WTA 21.) kaotas avaringi avaseti 5:7 Danielle Collinsile (WTA 55.), kuid võitis kaks järgmist setti 6:2, 6:2.

„Oli väga raske võitlus. Andsin endast kõik, et vastasega mängus püsida ja mul on hea meel selle üle, kuidas lõpus suutsin endast kõik anda. Collins mängis suurepäraselt. Ta lõi minu arvates väga tugevalt ja liikus väljakul hästi. Tundsin end tegelikult kogu matši vältel sarnaselt, püüdsin taset hoida ja sain sellega hakkama,“ rääkis Kontaveit pärast kohtumise lõppu. „Mu mäng on paranenud, teen väikeseid asju paremini. Treeneriga koostöö läheb väga hästi ja ma väga ootan uusi mänge,“ lisas eestlanna.

USA lahtiste väljak ei olnud Kontaveidi jaoks uus võistluspaik, vaid ta mängis New Yorkis ka eelmisel nädalal, kui osales Cincinnati turniiril. „Olen siin platsil juba jah paar matši pidanud,“ muheles eestlanna pärast mängu. Ta lisas, et tavapäraselt on ta harjunud rohkem reisima, ent praegune olukord ei ole tema jaoks ebameeldiv, sest New Yorki väljakud on nii head, et ta naudib seal mängimist.

Kontaveit kohtub teises ringis Sloveenia tennisisti Kaja Juvaniga (WTA 113.), kes sai avamatšis 6:4, 7:6(2) jagu ameeriklannast Usue Maitane Arcondast (WTA 140.).