Kuno Tehva usub, et aasta pärast vaadatakse praegusel olukorrale otsa hoopis teise pilguga.Foto: Martin Ahven
Jalgpall
1. september 2020, 13:04

Koroonaviirusega maadleva Nõmme Kalju president: spordis testime pidevalt, et kõik oleks üliturvaline. Aga kui inimene läheb tööle, sõidab bussiga linna või läheb kohvikusse... (2)

Nõmme Kalju jalgpalliklubi kohale on tekkinud tumedad koroonaviiruse pilved. Eelmisel nädalal andis positiivse proovi üks jalgpallur, sel nädalal lisandus veel seitse. Klubi juht Kuno Tehva kinnitas, et kõik mängijad on suurepärase tervise juures ja viibivad isolatsioonis, ühtegi haigussümptomit kellelgi pole. Ta usub, et eelmisel nädalal ära jäänud euromäng võib ikkagi toimuda, kuigi jalgpalliliidu kriisikomisjoni juht Mihkel Uiboleht selleks suurt lootust ei andnud.

Tehva sõnul ei muuda tänane uudis suures plaanis midagi. Kui eelmisel nädalal andis positiivse koroonaviiruse proovi üks Nõmme Kalju mängija, siis nüüd on number kasvanud viiele. Kogu meeskond on tema kinnitusel isolatsioonis, ühist treeningtegevust ei toimu. Tõsi, Uiboleht vihjas tänasel pressikonverentsil, et tegelikult toimus Kaljus ka isolatsioonireegli rikkumine, kuid seda Tehva hommikuse telefonikõne ajal ei maininud. „Seis on sama. Nii palju, kui olen suhelnud Terviseameti ja pädevate instantsidega, siis perearst saab lõpuks mängijad terveks tunnistada. Neil tuleb mingi aeg ära istuda. Hetkel on olukord lihtsalt selline ja midagi pole parata. Tuleb jääda rahulikuks ja oodata,“ rääkis Tehva.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99