Foto: Forest Games
Esport
2. september 2020, 12:20

SULASELGE KELMUS! Ei, see polnud „Resident Evil 8“, mis just hiljuti Steami jõudis

Käesoleva aasta juunikuus kinnitas Capcom seda, mida erinevad lekked olid juba varem paljastanud. „Resident Evil“ seeria (Jaapanis tuntud kui „Biohazard“) saab jätku ning kaheksas osa kannab alapealkirja „Village“. Hiljuti Steami jõudnud „Biohazard Village“ pole eelnevaga kuidagi seotud.

Ometigi soovis arendaja Forest Games ilmselgelt inimesi segadusse ajada. Nende uhiuue kolmanda isiku vaates tulistamismängu keskmes on zombidega võitlemine, just nagu „Resident Evilis“. Ka teose logo on stiliseeritud äärmiselt sarnaselt Capcomi sarja kaheksanda osa logole. Kuidas selline asi üldse lubatud on, küsite?

Tuleb välja, et isegi Steam ei suuda siinkohal silma kinni pigistada. Kuuldavasti andis Capcom sisse kaebuse intellektuaalomandi rikkumise kohta ning kirjutamise hetkeks on Forest Gamesi äärmiselt odav looming (seda nii hinna kui ka kvaliteedi mõistes) poest kadunud.

Võib ainult loota, et Forest Games suutis petta piisavas koguses inimesi, et koguda raha teoreetilise eesootava kohtuasja tarbeks!