Fänni nägemus seni väljakuulutamata Xbox Series S mudelistFoto: /u/jiveduder
Esport
2. september 2020, 14:19

Microsofti suutmatus uut Xboxi mudelit välja kuulutada muutub iga päevaga aina veidramaks

Uute konsoolide ümber keerlevad küsimused paisuvad iga mööduva päevaga aina suuremaks. Kui aga PlayStation 5 ja Xbox Series X-i puhul saame pead murda vaid nende hinna ja ilmumiskuupäeva üle, siis üks teine mängumasin on veelgi müstilisem. 

Nimelt on nüüdseks juba avalik saladus, et Microsoft kavatseb turule tuua teisegi, odavama ja vähem võimsama mängumasina. Xbox Series S nime kandev seade on lekkinud niivõrd paljudest (usaldusväärsetest) allikatest, et selle väljakuulutamise takistamist ei saa enam õigustada.


Väidetavalt plaanis Microsoft esialgu konsooli avalikustada juba käesoleva aasta juunikuus. Kiire pilguheit kalendrisse ütleb aga, et vahepeal on merre piisavalt vett voolanud. Mida pole, on ametlik teade Xbox Series S-i eksistentsi kohta.

Tõenäoliselt on viimaseks takistuseks odavama seadme seotus Xbox Series X-iga. On raske reklaamida midagi odavamana, kui pole teada kuivõrd palju kallima seadme eest raha küsitakse. Siit ka loo moraal – viimane hetk uute konsoolide hinnad avalikustada möödus meist juba mõnda aega tagasi!