Foto: Tiina Kõrtsini
Sisuturundus
8. september 2020, 14:39

ASTU AKNE VASTU: 5 toodet, mida näohoolduseks vajad!

Suvisel ajal nauditakse enamasti puhkust ning muude tegemiste taustal võib korralik näohooldus ehk veidi tagaplaanile jääda. Sügis on õige aeg, et see teema taas käsile võtta. Veelgi enam, sügistalvisel ajal kaotab nahk rohkem niiskust ja kaitsvat rasukihti, nii et õige nahahooldus on eriti tähtis.

Akne ja muud nahaprobleemid on sagedasemad mured, kui võiksime arvata – ka täiskasvanute hulgas. Kui sina oled üks nendest, kes taolise häda all vaevleb, siis tea, et vajad spetsiaalset nahahooldust.

Acnecinamide on üks lipulaevu võitluses aknele kalduva nahaga – selle toodetes on patenteeritud koostisainete kombinatsioon, mis võitleb efektiivselt vistrike ja komedoonidega. Toodete põhiliseks toimeaineks on on niatsinamiid, mis on turvaline ja tõhus alternatiiv antibiootikumiravile.

Milliseid Acnecinamide’i tooteid kasutada, et võidelda aknega ning turgutada oma nahka? Proovisime tooted ära ja panime kirja meie mõtted nende kohta.

Puhastusvaht

Et liialt vistrikke ei tekiks, peaks nahka korralikult puhastama. Siin tuleb appi õrnatoimeline puhastusvaht, mis vahutab mõnusalt ning lõhnab neutraalselt. Ühe pumbavajutusega saab täpselt sobiva vahukoguse ning ei saa juhtuda, et kogemata tuleb seda liiga palju välja.Tuubidega on mul tihti juhtunud, et pool vedelikku tuleb välja ning läheb siis raisku. 

Nahka tuleb õrnalt näpuotstega masseerida ning jätta mõneks minutiks toimima. Positiivne on seegi, et vaht eemaldab efektiivselt kõik meigijäänused, millega tavaline meigieemaldaja ei pruugi hakkama saada. Kuigi puhastusvahtu soovitatakse kasutada igal hommikul ja õhtul, tegin mina seda vaid õhtul. Samas olin tulemusega väga rahul. Nauditav kogemus!

Vaata täpsemalt SIIT!

Kooriv puhastusgeel

Hea näonaha saavutamiseks on koorimine sama tähtis kui igapäevane puhastamine. See puhastusgeel koorib surnud naharakud, reguleerib naha rasusust, värskendab nahka ning eemaldab komedoonid ja avab ummistunud poorid.

Olen pikalt hädas punetava ja läikiva näonahaga ning katsetanud erinevaid tooteid selle vältimiseks. Kõnealune puhastusgeel on selles osas üks parimaid avastusi. Tulemused saabusid juba üsna pea.

Toote teevad eriti mõnusaks peened osakesed, mis on ühelt poolt tugevad, kuid samas nii õrnad. Sobib geel ju hästi õrnale ja tundlikule nahale. Ka seda toodet tuleb märjal nahal vahule ajada ning siis põhjalikult loputada. 

Vaata täpsemalt SIIT!

Niisutav geel punetuse vastu

Kui nahapunetusega on suurem häda, siis võiks appi võtta ka niisutava geeli punetuse vastu. Esialgu proovisin vaid koorivat puhastusgeeli ning naha olukord läks mõnevõrra paremaks. Niisutava geeliga paranesid asjad veelgi! Must be minu vannitoariiulil!

Puhastasin näo puhastusvahuga ning määrisin geeli vistrikega piirkondadesse. Olen seda kasutanud üks-kaks korda päevas juba paar nädalat. Tulemustega olen rahul.

Vaata täpsemalt SIIT!

Vistrikke vähendav kreem

Kes on vistrikega hädas, teavad, et iga näokreem üldiselt ei sobi. Parim valik on enamasti mõni spetsiaalne vistrikke vähendav näokreem, näiteks see kõnealune Acnecinamide'i oma.

Kreem on neutraalse lõhnaga ja mõnusa konsistentsiga. Juba mõnda aega kasutades vähendab see tõhusalt vistrikke ja punetust ning annab jumele sära ilma nahka kuivatamata.

Kreemi võib kasutada nii tervel näol, aga ka üksikutel vistrikel. Kui naha olukord on olnud parem, olen kasutanud seda vaid teatud kohtadel. Kui asi läheb jälle hullemaks, siis ikka tervel näol. 

Vaata täpsemalt SIIT!

Tabletid vistrike vastu

Kui tahad vistrike ja akne vastast võitlust toetada ka seespidiselt, siis on lahenduseks vastavad tabletid. Toidulisand koosneb tõhusast niatsinamiidist, nahale kasulikest C-ja E-vitamiinidest, foolhappest, tsingist, laktoferriinist ja koensüümist Q10. Lisaks on toidulisandis aktiivainena berberiini ekstrakt (mis on tuntud oma antibakteriaalse toime poolest) ning ohakaseemne ekstrakt (mis on tugev antioksüdant ja aitab kontrolli all hoida põletikulisi protsesse).

Kõik need toimeained teevad Acnecinamide'i tabletid väärt relvaks vistrike ja akne vastu astumisel. Parimate tulemuste saavutamiseks peaks toidulisandit kasutama korraga vähemalt kolm kuud ning kaks tabletti päevas. Mina olen aga kasutanud seda kuu või kaks korraga ning tulemused on olnud märgata juba siis. Hoian toidulisandit kontoris, siis on suurem tõenäosus, et hommikul tööle kiirustades ei jää tabletid võtmata. 

Loomulikult tuleb meeles pidada, et toidulisand ei asenda tasakaalustatud toitumist.

Vaata täpsemalt SIIT!

--------------

Rosena.ee e-poest leiab laia valiku tooteid probleemsele nahale, mis sobivad nii noortele kui täiskasvanutele. Septembris on rosena.ee e-poes vistrikevastased tooted soodushinnaga ja kõigile vähemalt 40 € väärtuses tellimustele lisame kingituseks Acnecinamide'i toidulisandi.

Lisaks leiab Acnecinamide'i tooteid Tradehouse'i ja Pro Kosmeetika kauplustest ning Benu apteekidest.