Robert Valge liitub Pärnu KK-ga.Foto: Aldo Luud
Korvpall
2. september 2020, 15:28

Suvel koondises debüteerinud Robert Valge liitus Pärnuga

Pärnu korvpalliklubi andis teada, et uueks hooajaks on käed löödud Robert Valgega, kes esindas pärnakaid ka kuus aastat tagasi. Tänavu suvel sai Valge kirja ka esimese mängu Eesti koondise särgis.

23aastane ja 192cm pikkune tagamängija esindas möödunud hooajal Tartu Ülikooli meeskonda. Enne seda mängis ta kolmel hooajal Hispaanias Quesos Cerrato de Palencia, Plasencia Extremadura ja San Pablo Inmobiliaria Burgose meeskondades.

"Suvi on kummaline olnud: trenni on kõvasti tehtud, aga pakkumisi on nappinud. Nüüd on juba september käes ja klassikuid tsiteerides "Parem on ikka mängida kui diivani peal vedeleda". Lisaks on alati hea tulla võistkonda kuhu sind tahetakse, ma tean treener Heiko Rannulat ning tema teab minu plusse ja miinuseid. And last but not least: Mihkel Kirves lubas mulle suvel korvpallikodus oma rahast juurde panna kui ma Pärnusse mängima tulen, nii et loodetavasti peab lubadusest kinni," rääkis Robert Valge ise.

Eelmisel, koroonaviiruse tõttu poolikuks jäänud hooajal tõusis Valge Tartus koduse liiga suurimate korviküttide sekka. Eesti-Läti liigas viskas ta keskmiselt 18,1 punkti mängus, millega oli liiga paremuselt kolmas skooritegija.