Rallipark Tartus.Foto: Aldo Luud
WRC
3. september 2020, 09:30

ÕL RALLY ESTONIAL | Pressiboss: meie rallipargi mastaapsus lööb jalad nõrgaks nii mõnelgi suurema kogemusega kodanikul (1)

Reedel asutakse Lõuna-Eestis sõitma Rally Estoniat, mis on esmakordselt ajaloos kirjas MM-etapina. Kaks päeva enne ralli algust rääkis oma töö võlust ja valust ralli kommunikatsioonijuht Margus Kiiver, kes sõnas, et üldiselt on nii sõitjad, pealtvaatajad kui kohalikud inimesed suhtunud ralliga seotud probleemidesse mõistvalt. Esimest korda WRC-sarja kuuluva etapi kohta tunnistas Kiiver, et kohaliku rallipargi olemus ja võimsus on muljet avaldanud ka välismaistele külalistele.

Mis on olnud kogu ürituse kommunikeerimise ja selgitamise juures kõige raskem?
Ma ei ütleks, et midagi oleks tohutult valulikult läinud. Oleme teinud populaarsemaid ja ebapopulaarsemaid otsuseid: populaarsem oli see, et ikkagi korraldame ralli, ebapopulaarsem oli see, et me ei saanud lasta välisriikidest siia nii palju inimesi kui ideaalmaailmas tahtnud oleksime. Samas usun, et see on tänases maailmas ainuõige lahendus ja enamik inimesi mõistab seda. Siia reisimine on olnud niikuinii keeruline: viimastel nädalatel on paljud välismaalased rääkinud, kuidas nende lende on ära jäetud, edasi lükatud või ümber vahetatud.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99