Sebastien Ogier ütles neljapäevases pikemas usutluses ajakirjanikele, et on valmis karjäärile joone alla tõmbama.Foto: Ekraanitõmmis
WRC
4. september 2020, 07:45

ÕL RALLY ESTONIAL | SUUR INTERVJUU | Rallikuningas on valmis lõplikult areenilt lahkuma, aga...

„Kahjuks ei saa me kuigi palju ringi vaadata. Me ei tohi eriti inimestega kohtuda. Sellest on kahju. Aga alati, kui tulen Eestisse, olen heas mõttes üllatunud. Taristu muutub üha paremaks! Ralli korraldajad on väga head teed ette valmistanud ja naudin Eestis olekut,“ ütleb kuuekordne ralli maailmameister, ala tõeline kuningas Sebastien Ogier päev enne Rally Estonia algust. 

Pikas usutluses ajakirjanikele tunnistab 36aastane prantslane, et pole oma karjääri jooksul osalenud kunagi nii hüpeterohkel võistlusel, kui algaval nädalavahetusel. Muuhulgas ei karda Ogier pilduda kriitikanooli rallijuhtide suunas, kelle saamatuse tõttu naaseb MM-sari liiga hilja. „Ei tehtud välja faktist, et suvel oli ju olukord üsna hästi kontrolli all. Teatud inimeste töö oli ralli varem tagasi tuua, aga nad ei teinud oma tööd. See valmistab pettumust. Muud rallid toimusid juba mõnda aega, aga mitte MM-sari,“ ütleb ta. Pika pausi ajal otsustas Ogier ühtlasi, et on valmis alustama uut ja rallivaba elu, kuid pole lõpuni kindel, kas praegu on ikka kõige parem aeg.

Edasi lugemiseks: