Ott Tänak on nii konkurentide kui ka kihlveokontorite meelest suurfavoriitFoto: Aldo Luud
WRC
4. september 2020, 09:42

Ott Tänak on Rally Estonial selge favoriit, Neuville’i šansse ei nähta

Kihlveoportaalid peavad täna algava Rally Estonia suurfavoriidiks koduteedel kihutavat Ott Tänakut, kellele järgnevad Toyota piloodid.

Toyota on arvatavasti autoralli maailmameistivõistluste sarja kiireim auto ning see peegeldub ka kihlveokontorite pakutavates koefitsientides, kuid Hyundail kihutava Tänaku kogemust Eestis jaapanlaste masin siiski üle ei trumpa.

Olybetis on Tänaku koefitsient Rlly Estonia võidule 2.1, mis tähendab, et eestlase edu korral saab panustaja oma raha 2,1-kordselt tagasi. Olybeti keskkonnas järgneb Tänakule MM-sarja üldliider Sebastien Ogier (Toyota) koefitsientiga 3.3 ning prantslasele tema meeskonnakaslased Kalle Rovanperä vastavalt koefitsiendiga 5.0 ja Elfyn Evans koefitsiendiga 7.0.

Üllatavalt nigelaks peetakse Tänaku meeskonnakaaslase Thierry Neuville’i võimalusi. Olybet pakub belglase koefitsiendiks 15.0 ehk täpselt sama palju nagu näiteks Paf.ee.

Paf.ee muster on muus osas väikeste variatsioonidega sarnane. Toyota kolmiku Ogier-Rovanperä-Evans koefitsient on vastavalt 3.0, 5.0 ja 6.5 ning favoriit Tänaku oma 2.3.

Olgu mainitud, et Ott Tänaku sponsor Betsafe pakub eestlase koefitsiendiks 2.45. Ogierile panustades saaks tema edu korral raha tagasi 3,1, Rovenperä puhul 4,8, Evansi edu korral 7 ja Neuville triumfi korral 15kordselt.