Vandaalide ''töö'' tulemusFoto: Facebook/Nõmmekad
Krimi
4. september 2020, 14:45

FOTOD | Vandaalid käisid Nõmmel autosid hävitamas. Pahane omanik: kõigil on kahju (3)

Nõmmel käisid vandaalid kalleid autosid lõhkumas. Lisaks akende ja rehvide purustamisele ei pääsenud ka ühe auto õrnemast materjalist katus.

Politseile teadaolevalt tekitati 3. septembri õhtul kahju 11 erinevale autole. „Tekitatud varaline kahju ja selle põhjustajad on selgitamisel,“ kommenteeris  Lääne-Harju politseijaoskonna väärteomenetleja Kairi Hanson, kes palus kõigil, kes nägid tol ööl Nõmme piirkonnas kahtlast tegevust või teab, kes võib vandaalitsemise taga olla, sellest talle teada anda emailil [email protected].

Juhtunut on jagatud ka Nõmmekate Facebooki grupis. Nukrad pildid rüüstatud autodest ja asjaolu, et vandaalitsemine toimus turvakaamerate läheduses pani nii mõnegi küsima, kas polnud selline pahategu mitte planeeritud.

„Kes nägid või kuulsid või omavad muud infot siis andke teada politseile või otse mulle panen omalt poolt välja vaevatasu. Mõned pildid ka kahjudest. Lisatud ka pildid kaühest teisest autoremondi kohast ja mis MB alles jäi. Siit ka üleskutse, kellel kaamerad salvestamas olid palun vaadake need üle ja andke teada, anonüümsuse tagan,“ kirjutas piltide postitaja.

Juhtunu üheks kannatajaks jäi muusik Kris Korner. „Täna oli siis selline päev ,et minu Jaguari lipulaev lõhuti Nõmmel,“ teatab ta sotsiaalmeedias. Postituse kommentaarides lisab Korner, et tal pole aimugi, mis vandaalidel arus oli. „Parkimisplatsil oli lõhutud mitmed autod järjest. Lihtsalt tehti ja oligi. Kahju oli kõigil ja üks klassikalise Mercedese nahkkatus oli ribadeks hekseldatud,“ kirjutas ta.

Põhja päästekeskus teatas, et reede varahommikul käisid nad väljakutse peale Nõmmel lahtise leegiga põlevat sõiduautot kustutamas. Keegi põlengus kannatada ei saanud. Õhtulehe küsimust, kas juhtuni võis olla seotud päev varasemalt toimunud vandaalitsemisega, päästeamet ei kinnitanud, sest tulekahju tekkepõhjus ei ole veel teada.