Mihkel Ainsalu (numbriga 20) tunnistas, et mäng Gruusia vastu oli iseloomutu.Foto: Erki Pärnaku
Jalgpall
8. september 2020, 14:41

Eesti vutikoondise poolkaitsja: on vaja munad üles leida ja näidata iseloomu

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Mihkel Ainsalu sõnul peab meeskond tänases mängus Armeeniaga näitama iseloomu. 

Eesti vutikoondis kaotas laupäeval Rahvuste liigas 0 : 1 Gruusiale, sealjuures ei löönud kodumeeskond ühtegi pealelööki vastaste raami. Jalgpalliliidu Youtube'i kanalile antud intervjuus lausus Ainsalu, et reis Armeeniasse möödus kiirelt ja sujuvalt, mureks pole ka sealsed 33 soojakraadi.

"Mind see väga ei mõjuta, Ukrainas treenides oli tihti üle 30 kraadi. Teiste mängijate eest on raske rääkida, kuidas see neile mõjub, see on individuaalne," lausus suvel FK Lviviga liitunud poolkaitsja.

Ainsalu vaatas mängu Gruusia vastu pingilt, kuniks ta sekkus 86. minutil vahetusest. "Kõige frustreerivam oli see, et mäng oli iseloomutu. Milliseid korrektuure teha? On vaja munad üles leida ja näidata iseloomu," leidis Ainsalu.

Mehe sõnul on publikuta mängimine kummaline. "Õiget jalkatunnet pole, aga tuleb kohaneda. See on jalgpalluri elu. Fännid tavaliselt annavad kirge ja emotsiooni, loovad atmosfääri," lisas ta.

Ainsalu sõnul tuleb õhtuses mängus kõvasti juurde panna ja näidata paremat mängu kui Gruusia vastu. "On vaja võita ja hästi esineda, siin pole küsimustki," kinnitas 24aastane poolkaitsja.