Bruno Souza.Foto: STRINGER/BRAZIL/Scanpix
Kõmu
8. september 2020, 18:33

KUIDAS NII? Armukese tapmise eest pikaks ajaks vangi määratud vutimees plaanib taas väljakule joosta

Portaal rt.com vahendas, et 22 aastaks vangi mõistetud Brasiilia väravavaht Bruno Fernandes tahab pääseda tagasi jalgpalliplatsile ja on selleks astumas ka konkreetseid samme.

Praeguseks 35-aastane Fernandes mõisteti 22 aastaks trellide taha seetõttu, et tappis 2010. aastal (porno)näitleja ja modelli Eliza Samudio, kellega puurilukul oli armusuhe ning ka ühine laps. Kirgliku paari suhe arenes üsna omapärasel viisil: nimelt kohtuti 2009. aastal ühel sekspeol ning seejärel jäi naine rasedaks. Brasiilia päritolu väravavaht ei tahtnud aga ühisest lapsest midagi kuulda ja nõudis, et naine teeks aborti.

Kui Samudio keeldus, läksidki nende teed lahku, kuid peagi viis näitlejast modell asja kohtusse. Naistemees Fernandes oli sel ajal veel abielus oma kahe tütre ema Dayan Rodriguesiga ning oli uues suhtes hambaarsti Ingrid Cavalcantiga. Tõelisse suhterägastikku sattunud Samudio väitis, et Fernandes ja tema sõbrad olid ta ühel hetkel röövinud ja sundinud võtma rohtu, mis oleks raseduse katkestanud.

Portaali rt.com andmetest lähtub, et kui muud enam üle ei jäänud, otsustas endine väravavaht asja otsustavalt käsile võtta. Väidetavalt oli Samudio viibinud vahetult enne kadumaminekut Fernandesi villas, kust naine viidi Belo Horizonte nimelisse linna. Seal leidis ta kägistamise läbi oma õnnetu lõpu ning väidetavalt olevat mõrvariks olnud üks endine politseinik, kes oli palgatud palgamõrvariks. Sellega polnud aga jubedused veel läbi, sest 25aastase modelli keha lõiguti ja söödeti koertele.

Kohutavate tegude eest mõisteti Fernandes 22 aastaks vangi, aga trellide taga olles on mees hakanud jalgpalli igatsema ja väidetavalt tahab ta esitada apellatsiooni, et saaks kanda jälgimissseadet ja sellega tagasi väljakule naasta. Fernandes olevat saanud pakkumise ühelt madalama liiga klubilt ja plaanib just seetõttu proovida end vanglast välja vingerdada.

Prokurör Tales Fonseca Tranin oli sellele omakorda kategooriliselt vastu: „Ei saa olla nii, et tema jaoks kehtivad teised reeglid ja ta on teistest parem. Ta ei saa panna seda juhtuma seetõttu, et on kuulus.“