Rauno Nurger.Foto: Hannes Dreimanis
Korvpall
9. september 2020, 14:45

Rauno Nurgerit vaevab põlvehäda

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond peab nädalavahetusel pealinnas toimuval turniiril Tallinna Karikas 2020 mängima ilma Rauno Nurgeri ja Kregor Hermetita.

"Nurgeril on probleem põlvega ja Hermet väänas hüppeliigest," sõnas Kalev/Cramo abitreener Indrek Reinbok pressiteate vahendusel.

See-eest saab esimest korda platsil näha valitseva Eesti meistri uusi leegionäre: ameeriklasi Marqueze Colemani, Devin Thomast, Marcus Keene'i, Gabe Bealerit ja lätlast Janis Kaufmanist.

"Leegionärid saabusid reede lõunal, läbisid kohustusliku Covid-19 testi," ütles Reinbok. "Laupäeval pärast testi tulemuse teada saamist läbisid nad meditsiinilise kontrolli ja alles üleeile liitusid treeningutega." 

Turniiril osaleb ka Tallinna Kalev/TLÜ meeskond, kes on uueks hooajaks hankinud kaks leegionäri Leedust: Mantvydas Staniulise ja Tomas Zdanaviciuse. Samuti on meeskonnas kaks uut ameeriklast: 33aastane tagamängija Brandis Raley-Ross ja 22aastane keskmängija Emmanuel Wembi.

"Noored ja vihased leedulased on kohal," ütles Tallinna Kalev/TLÜ peatreener Martin Müürsepp. "Veel nooremad ja vihasemad eestlased võitlevad mänguaja eest ning vanad mehed võtavad ka asja tõsiselt. Seega oleme hooajaks valmis."

Publik pääseb saali tasuta, kuid peab kandma näomaski.

Turniiri ajakava:

12. septembril kell 15.30 Sõle spordikeskuses Tallinn Kalev/TLÜ – Keila KK ja kell 18.00 BC Kalev/Cramo – KK Viimsi/Noto.

13. septembril kell 13.00 Kalevi spordihallis 3. koha mäng ja kell 15.30 finaal.