Nõmme Kalju mängijad.Foto: Stanislav Moshkov/Scanpix
Jalgpall
10. september 2020, 11:07

Kalju koosseis euromänguks: korralike mänguminutitega mehi on viis, duubeltiimist kaasas kaheksa noort

Nõmme Kalju peab täna Ungaris euromängu Sloveenia klubi Muraga. Koroonaprobleemide keskele sattunud Eesti klubi avaldas oma sotsiaalmeedias nimekirja meestest, kellega täna Murale vastu astutakse.

17mehelisest Kalju koosseisust leiab üheksa meest, kes on kantud esindumeeskonna nimekirja. Neist kahel - Marko Meeritsal ja Kaspar Pauril - on Premium liigast ette näidata rohkem kui 1000 mänguminutit. Sander Puri, Kaarel Usta ning Andreas Raudsepa mänguminutite numbrid on vahemikus 669-797, ülejäänud esinduse nimekirjas olevatel meestel minutitega hõisata pole. Alex Matthias Tamme saldos on 155 minutit kõrgliigas, Jevgeni Demidov on tänavu Premium liigas platsile saanud 84 minutiks, Kirill Aleksandr Antonovil on ette näidata 24 minutit ja Kristjan Rattasepp on küll istunud esindustiimi pingil, kuid minuteid seni teeninud pole.

Kaheksa mängijat on kaasa võetud duubelmeeskonnast, mis paikneb hetkel Esiliiga Bs seitsmendal kohal. Euromängule lennanud kaheksast noormehest kaks on tänavu jõudnud Kalju esindustiimi pingile: Arthur Jeršov pääses Narva Transi vastu platsile kolmeks minutiks, väravavaht Sven Krister Marnot on kolmel mängul istunud esinduse pingil, aga väljakule pole pääsenud. Duublist kaasa võetud mängijatest on ühel mehel - Marcus Suurvälil - ette näidata sünniaasta 1997, ülejäänud mängijate sünniaastad jääd vahemikku 2001-2003.

Kalju koosseis:

Marko Meerits
Alex Matthias Tamm
Kristjan Rattasepp
Kirill Aleksandr Antonov
Arthur Jeršov
Andreas Raudsepp
Sander Puri
Kaspar Paur
Kaarel Usta
Jevgeni Demidov
Taneli Tõlgo
Kirill Šustov
Marcus Suurväli
Karl Stefan Lill
Frank Kenneth Liblikmann
Karl Karumaa
Sven Krister Marnot

Mura meeskond on Ungarisse sõitnud täies koosseisus, sest kuigi ka üks nende tiimi mängija andis positiivse koroonaproovi, ei levinud haigus ülejäänud mängijatele. Euroopa liiga esimese eelringi mäng Mura ja Kalju vahel algab täna kell 20.30.