Poks. Pilt on illustratiivne.Foto: STEVE MARCUS/Scanpix
Võitlussport
10. september 2020, 15:30

ŠOKK: poksimaailma noor talent lasti maha

Poksimaailm kurvastab, sest ootamatult suri endise poksija Floyd Mayweatheri hoolealune Daniel Gonzalez.

Erinevad spordiportaalid vahendasid, et 22-aastane noormees tapeti esmaspäeval Californias. Seni poksiringis vaid võite tunnistanud Gonzales lasti ET Online’i andmetel maha. Portaal vahendab, et sündmuspaika jõudnud politseinikud leidsid eest kolm kuulihaavadega surnukeha: kaks olid alaealised, kelle vigastused ei olnud eluohtlikud, kuid üks leitud täiskasvanu oli nii raskelt vigastatud, et suri sündmuspaigal.

Kohalikud võimuorganid on hetkel juhtunut uurimas. ET Online’i sõnul pole teada, kas tulistamises on juba ka kahtlusaluseid. Samuti ei ole hetkel teada, mis võiks olla surmaga lõppenud tulistamise motiiviks.

22-aastane Gonzalez kuulus endise poksija Floyd Mayweatheri tiimi ja 43aastane ameeriklane avaldas oma Instagrami kontol Gonzalesele ka mälestuspostituse. „Puhka rahus, tšempion. Oled lahkunud, kuid mitte iial unustatud,“ seisis postituses.

Mayweather Promotionsiga liitus Gonzales 2016. aastal. Sealt peale osales ta kolmes matšis, millest suutis kõik võita. Viimati jäi ta poksiringis alistamatuks 2017. aasta aprillis. Seejärel taandus ta profipoksist, kuid tänavuse aasta alguses olevat ta TMZ kõmuportaali väitel postitanud sotsiaalmeediasse sisu, mis vihjasid tema naasmisele.

 

 
 
 
View this post on Instagram

R.I.P champ gone but never forgotten.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on