Sisuturundus
15. september 2020, 10:26

21 kilo kaotanud Ats: teesklesin enne, et ülekaal ei häiri mind!

Maamõõtja Ats vabanes 21 liigsest kilost ja inspireeris paljusid inimesi, kes ei suutnud varem leida sobivat meetodit ülekaalust vabanemiseks. Loe intervjuud Atsiga, et saada teada, kust leida tasuta võimalusi salenemiseks ja mil moel saada toitumisspetsialisti konsultatsiooni.

– Milline oli sinu varasem salenemiskogemus?

– Teesklesin, et ülekaal ei häiri mind. Ma ei teinud sellest vabanemiseks midagi, sest mul oli tekkinud omamoodi apaatia. Ma ei uskunud mingitesse saledaks muutvatesse imetablettidesse.

– Milline oli sinu motivatsioon saleneda just nüüd?

– Sain aru, et pean oma elus muutusi tegema. Ma tundsin end halvasti ega näinud hea välja ning peab ütlema, et selle põhjus oli ülekaal. Sain aru, et see ei lõpe hästi, sest ma olen ülekaalu tõttu üha rohkem vaevatud ja jõuetu.

Kuidas sa said teada Stockholmi dieedist?

– Stockholmi dieedi edulugusid olin internetis märganud juba ammu. Peab ütlema, et hea tagasiside ning inimeste näitlikud „enne“ ja „pärast“ pildid kõnetasid ka mind, seetõttu otsustasin kõnealust dieeti ise proovida. Ka registreerumiskulud ei olnud sugugi suured, seepärast leidsin, et tuleb vähemalt proovida. Nüüd on näha, et minu otsus on end mitmekordselt ära tasunud.   

Vajuta siia ning võta kaalus tervislikult!

– Kuidas sul õnnestus dieedi jälgimine?

– Esiteks olin ma väga rahul, et minu toitumiskavas ei olnud mitte ühtegi eksootilist koostisosa. Kogu vajaliku sain ma osta kodupoest. Teiseks ei ole see dieet, mis paneb sind lihtsalt köögivilju ja salatilehti sööma. See sisaldab tõesti maitsvaid retsepte ning pärast iga söögikorda on olemas vajalik täiskõhutunne. Esimesel nädalal langes kaal peaaegu iga päev ning nädala lõpuks olid riided juba avaraks muutunud. Kokku olen praeguseks vabanenud 21 liigsest kilost. Minu positiivseid muutusi märkasid paljud ja pidin neile avaldama oma saladuse. Olen saanud inspiratsiooniallikaks paljudele ülekaalulistele inimestele.

– Kas sa soovitaksid ka teistel inimestel proovida Stockholmi dieeti?

– Väga lihtne – kui sa soovid kiiresti vormi saada, siis pead seda meetodit proovima. Alusta testi täitmisest veebilehel ning juba nädala pärast on tulemused käes!

Vajuta siia ning võta kaalus tervislikult!

Liitu dieediga täna ja saad individuaalse salenemiskava parima allahindlusega!

Tähelepanu! Kasuta eriti soodsat võimalust nüüd, aga alusta siis, kui ise soovid, sest salenemiskava on sinu Stockholmi dieedi profiili all alati kättesaadav!