Foto: Kuvatõmmis
Esport
11. september 2020, 16:45

Ninja tulevikuplaanid on selgunud, populaarne striimer tuleb tagasi koju!

Peale seda, kui Microsoft otsustas ootamatult sulgeda enda voogedastuplatvormi Mixer, on selle tuntuim nimi Tyler „Ninja“ Blevins nautinud puhkust. Nüüd on lõpuks ometi selgunud mehe tulevikuplaanid.

Mõnevõrra üllatuslikult on Blevins otsustanud naasta enda endise leivaisa, Amazonile kuuluva Twitch.tv juurde. Varasemalt YouTube'is toimunud striimid tunduvat olevat seega tehtud ta enda rõõmuks.

Mees vahetas platvormi möödunud aasta suvel ning osutus koheselt populaarseks. Kahjuks ei suutnud isegi tema (ning hiljem sarnase sammu astunud Shroud) kergitada Mixeri populaarsust.

Peale Twitchist lahkumist on Blevins platvormi nii mitmelgi korral kritiseerinud. Suurmaiks vahejuhtumiks jäi tõenäoliselt olukord, kui tema vana kanali kaudu pornograafiat näidati.

Suhete lappimine on Twitchi jaoks tõenäoliselt õige samm. Alles mõned kuud tagasi katkesid platvormi suhted äärmiselt populaarse Dr Disrespectiga. Salapärase eetrikeelu põhjused on tänaseni saladuskatte all peidus, ent mees on edukalt YouTube'i ümber kolinud.