Rapla meeskonna peatreener Toomas Annuk.Foto: Tiit Tamme
Korvpall
12. september 2020, 19:41

Kadrina Karude karikaturniiri esikoht rändas Pärnusse, Tarvas Cupi võitis Rapla

Eesti kõrgliigas mängivate korvpallimeeskondade osavõtul peetud Rakvere ja Kadrina turniirid võitsid vastavalt Rapla Avis Utilitas ja Pärnu Sadam.

Rakvere spordihallis toimunud Tarvas Cupil oli võistlustules kolm Eesti kõrgliigaklubi: Rakvere Tarvas, TalTech ja Rapla Avis/Utilitas, lisaks osaleb Läti meeskond Valmiera.

Turniiri finaalis oli Rapla 79 : 67 üle TalTechist. Võitjate kasuks viskas Roberts Freimanis 19 punkti, kaotajate poolelt vastas Eric Schmalz 12 silmaga. 

Rapla peatreener Toomas Annuk tõdes, et kontrollmängude eesmärk sai täidetud. "Saime esmase ülevaate, kõik said mänguaega ja üldiselt on meeleolu hea. Pall liikus, üksteisest arusaamine oli esimeste mängu kohta üllatavalt okei. Uued mehed jätsid kõik positiivse mulje. Turniirivõit käes, on hea hooajale vastu minna," rääkis ta meeskonna sotsiaalmeedias.

 

Täna pidanuks toimuma ka kolmanda koha matš Rakvere Tarva ja Valmiera vahel, kuid viimase mängijad pidid Läti valitsuse kehtestatud piirangute tõttu kiirelt kodumaale naasma ning kohtumine jäi ära.

Kadrina Karude kodusel karikaturniiril mängisid võõrustajate kõrval BC Viljandi, Tartu Ülikool ja Pärnu Sadam. Turniiri võitsid neist viimased, kes olid finaalis üle Tartust. Sealjuures kaotas Pärnu esimese poolaja 28 : 42, kuid lõpuvile kõlades olid tablool nende võidunumbrid 74 : 66.

Võitjate eest viskasid Mihkel Kirves 17 ja Robert Valge 16 punkti, Tartu edukaim oli 17 silma kõrval ka 13 lauapalli noppinud Will Rayman.