Nikola Jokic (vasakul) ja Lou Williams.Foto: USA TODAY Sports/Scanpix
Korvpall
13. september 2020, 23:16

Denver tuli Clippersi vastu kaotusseisust välja ning pikendas seeria seitsmemänguliseks

Korvpalliliiga NBA läänekonverentsi poolfinaali kuuendas kohtumises alistas Denver Nuggets tulemusega 111 : 98 Los Angeles Clippersi ning viigistas seeria. 

Seejuures tuldi välja suurest kaotusseisust. Clippers võitis avaveerandi kaheksa silmaga, poolajaks oli edu juba 63 : 47 ning eelviimasel neljandikul juhiti korra veel 19 silmaga. Ent seejärel hakkas vahe kärisema ning mõned minutid enne kohtumise lõppu leidis end 16punktilisest eduseisust hoopis Denver, kes lõpuks küllaltki kindla võidu võttis.

Võitjate parim oli Nikola Jokic 34 punkti, 14 lauapalli ja seitsme resultatiivse sööduga. Jamal Murray lisas 21 silma. Clippersile tõi Paul George 33 punkti ja viis vaheltlõiget, Kawhi Leonard lisas 25 silma ja kaheksa lauapalli.

Seejuures oli Denver seeria neljanda mängu järel 1 : 3 kaotusseisus. Mäletatavasti leidis meeskond end samasugusest seisust ka läänekonverentsi avaringis, lõpuks suudeti teha comeback täielikult ning Utah Jazz mängudega 4 : 3 alistada. 

Seeria viimane ehk seitsmes mäng peetakse Eesti aja järgi kolmapäeva hommikul kell 4. Matši võitja läheb läänekonverentsi finaalis vastamisi Los Angeles Lakersiga, idakonverentsi finaalis mängivad omavahel Miami Heat ja Boston Celtics.