Jordan Amavi (valges) ja Layvin Kurzawa läksid eilse liigamängu lõpus tülli ja said mõlemad punase kaardi.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
14. september 2020, 10:59

VIDEO | PSG ja Marseille mäng lõppes mäsu ja viie punase kaardiga

Pariisi Saint-Germaini ja Marseille' Olympique'i jalgpallimeeskondade eilne liigamäng lõppes mäsu ja viie punase kaardiga (vt videot allpool). Matši võitis Marseille tulemusega 1 : 0.

Olukord läks tuliseks kuuendal üleminutil, kui Leandro Paredes (PSG) pani keskväljal pikali Dario Benedetto (Marseille), kes oli mõni hetk varem teda õhuvõitluses selga tõuganud. Hetkega ümbritses mehi parv kaaslasi ja algas suurem segadus, mille käigus kostitasid teineteist hoopidega Layvin Kurzawa (PSG) ja Jordan Amavi (Marseille).

Amavi ja Kurzawa said kohtunikult otse punase, Paredes ja Benedetto teise kollase kaardi.

Pärast videokorduse vaatamist näitas kohtunik punast kaarti ka PSG staarile Neymarile, kes lõi Marseille hispaanlasest kaitsjat Alvaro Gonzalezt lahtise käega kuklasse ja kirjutas BBC teatel mängu järel sotsiaalmeedias, et kahetseb vaid seda, et ei löönud teda näkku. Neymari sõnul olla Gonzalez teda rassistlikult solvanud, hispaanlane ei võtnud süüd omaks.

Kohtumise ainsa värava lõi 31. minutil Florian Thauvin.

Standings provided by SofaScore LiveScore