Conor McGregor.Foto: Mike Blake/Scanpix
Võitlussport
15. september 2020, 14:40

KRÜPTILISED SÕNUMID: kas liputamisskandaali sattunud vabavõitluse superstaar plaanib tõesti oma elu lõpetada?

Iirlasest vabavõitleja Conor McGregori elus pole lihtsad ajad: mees jäi Korsikal vahele väidetava liputamisega ja postitas pärast seda oma sotsiaalmeediasse tekste, milles oli vihjeid enesetapule.

Endine UFC staar McGregor oli oma kihlatu ja kahe lapsega Korsikal puhkamas, kuid läks erinevate kõmuportaalide info järgi joogiga veidi liiale ja otsustas tualetijärjekorras paljastada oma suguelundi ühele noorele naisele, kes sellest väga ära ehmatas. Politsei viis McGregori ülekuulamiseks jaoskonda, kuid päev hiljem vabastati ta ilma süüdistust esitamata. Siiski on endine vabavõitluse superstaar juhtunut väga raskelt üle elanud ja seda on kajastanud tema postitused sotsiaalmeedias.

Kõik sai alguse sellest, et BBC postitas McGregorist uudise, kus tema rahvuseks märgiti inglane. 32aastane McGregor on aga iirlane ning vähemalt üks Twitteri kasutaja teadis seda, sest avaldas oma kontol järgneva postituse: „Nad (inglased- toim) võivad ta endale saada. BBC-l on õigus, McGregor on inglane.“ Sapine postitus viitab selgelt sellele, et iirlased on oma vabavõitlejale selja pööranud ja see oli ajendiks, miks McGregor tegi oma Twitterisse mitu postitust.

„Sa oled seotud enesetappude ennetamisega, aga siis naeruvääristad mind niimoodi internetis sellel kohutaval ajal mu elus,“ kirjutas McGregor vastuseks Twitteri kasutajale, kes oli oma tegevusalaks märkinud töötamise enesetappude ennetamise valdkonnas. „Püüan püsida tugev oma laste ja nende inimeste pärast, kes on arvestanud minu toega ning armastavad ja toetavad mind. Aitäh solvangute eest, silmakirjalikud inimesed,“ seisis McGregori ühes postituses.

Vaid veidi hiljem avaldas endine UFC staar aga teise, oluliselt murettekitavama postituse. „Ma ei saa enam niimoodi edasi minna. Olen täiesti murtud,“ seisis Twitteri postituses, mis pani mehe fännid tõsiselt muretsema, et ega McGregor ei kavatse oma elu kallale kippuda. Mõne aja pärast olid postitused juba kustutatud, kuid fännid olid siiski suutnud teha kuvatõmmiseid, mis McGregori murelikke sõnavõtte tõestasid.,