Nõmme Kalju ja Levadia matš.Foto: Hannes Dreimanis
Jalgpall
15. september 2020, 15:09

Koroonakolde keskele sattunud Nõmme Kalju mäng Levadiaga edasi ei lükku, Kalju president on otsuses pettunud

Premium liiga 21. vooru kohtumine Nõmme Kalju ja Tallinna Levadia vahel toimub plaanitud ajal ehk sel pühapäeval kell 15.00.

Kaljut ei saa isolatsioonikohustuse tõttu kindlasti aidata need mängijad ja treenerid, kes käisid eelmisel nädalal Ungaris euromängul, kuna üks mängija andis Budapestist naastes positiivse koroonatesti. Nõmmekaid ei saa seega pühapäeval peatreener Marko Kristal juhendada ning eemale peab jääma teiste seas põhiväravavaht Marko Meerits, kes hoidis eelmises kolmes järjestikuses liigamängus puuri puhtana, vahendas Soccernet.ee.

Koroonaviirusest tingitud probleemidega maadelnud Kalju jaoks on tegemist esimese Premium liiga kohtumisega pärast 22. augustit.

Nõmme Kalju president Kuno Tehva ei olnud selle otsusega rahul, sest tiimi juurest on väga palju puudujaid. „Maaslamajaid ei lööda? Peatreener puudub, abitreener puudub, kaks väravavahti puuduvad, KTM mängijad, muidugi puuduvad, trennid? Siiani pole saanud teha, homme 5-6 mängijat alustavad. Ahsoo, arst ja füsio ka puuduvad 💪 Premium Liiga, lets go, kui nii, siis nii,“ kirjutas Tehva oma isiklikul Facebooki lehel.