Martin Järveoja (esiplaanil) ja Ott Tänak sõitsid Türgi WRC-rallile eralennukigaFoto: Ekraanitõmmis
WRC
15. september 2020, 17:22

VIDEO | Tänak ja Järveoja lendasid Türgi rallile eralennukiga

Autoralli valitsev maailmameister Ott Tänak avaldas sotsiaalmeedias video, kus näitas oma teekonda Türki, kus toimub järgmine MM-etapp.

Rallitiimid sõidavad Türki peamiselt eralendudega, et vältida kokkupuuteid teiste inimestega. Sama tunnistas mõned nädalad tagasi Õhtulehele antud intevjuus Tommi Mäkinen Racing OÜ peadirektori asetäitja Mia Miettinen. „Praegu otsustasime, et Türki läheme oma tšarterlennuga. See on turvalisem, sest muidu pidanuks ootama Istanbulis viis tundi, kuni saanuks kohalikule lennule. Nüüd sõidame Helsingist otse võistluspaika Marmarisse, et töötajate elu oleks lihtsam.“ selgitas ta toona.

Sarnaselt sõitsid Türki Hyundai palgal olevad Ott Tänak ja Martin Järveoja. Videost on näha, et lisaks neile lendas kaasa ka meie endine rallitäht Markko Märtin.

Türgi MM-etapp on tänavuse WRC-kalendri viies etapp. Sõitjate arvestuses hoiab Ott Tänak 66 punktiga kolmandat kohta. MM-sarja juhib Sebastien Ogier 79 silmaga, tema tiimikaaslasel Elfyn Evansil on kirjas 70 punkti.

„Türgi ralli on kahtlemata selle hooaja kõige raskem etapp. Seal on väga kuum, mis on keeruline nii autode kui meeskonna jaoks. Meie eesmärgiks on aga võita ja jätkata MM-tiitli jahtimist,“ nentis Tänak eelmisel nädalal avaldatud Hyundai pressiteates.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

➡️ @rallyturkey 18-20 Sept 🇹🇷 *** #WRC #RallyTurkey #goOtt #TanakFanArmy #HMSGofficial #Rallying #Turkey #OttTanak

A post shared by Ott Tänak (@otttanak) on