Brasiilia jalgpallur Hulk.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
15. september 2020, 21:17

Elu nagu seebiooper: Brasiilia jalgpallitäht abiellus oma laste ema õetütrega. Eksnaine: nagu matnuks oma tütre elusalt

Brasiilia jalgpallitäht Hulk läks möödunud aasta lõpus lahku oma laste emast ja vaid paar kuud hiljem viis altari ette tolle õetütre. Mehe eksnaine tunnistab, et suhtdraama lõi tal jalad alt.

47 korda Brasiilia koondist esindanud Hulk sattus eelmise aasta lõpus suhtedraamasse. Ta lahutas detsembris 12-aastase abielu Iran Angelo de Souzaga, kuid samal kuul selgus, et 34aastane jalgpallur oli leidnud uue kaaslase, kelleks oli ta endise naise 31aastane õetütar Camila Angelo.

Passis nime Givanildo Vieira de Souza kandev Hulk ütles, et ta ei reetnud oma naist ja armastus õetütrega tärkas alles peale lahutust. Noorpaar abiellus kohe 2020. aasta märtsis.

33aastane Iran Angelo tunnistas, et sai väga haiget. "Ma ei uskunud, et minuga võib midagi sellist juhtuda. See oli väga valus ja Camila murdis mu südame," ütles ta Brasiilia telekanalile Record TV antud intervjuus. Naise sõnul olid nad õetütrega väga lähedased. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vou ali ser feliz e já volto! ✨✨✨✨ Look Louis Vuitton by meu amigo @ricoaires. Make . @carlinhosalcantara ❤️❤️

A post shared by Iran Angelo 🙏🏻❤️😘😍 (@iran_angelo) on

"Ta oli mulle nagu oma laps. Mul on selline tunne, justkui oleksin matnud oma tütre elusalt," tunnistas ta. Kuna paaril oli kolm last, siis Hulk hakkas kurameerima oma laste nõbuga.

Mõnevõrra võib naise südamevalu leevendada lahutusega kaasnenud vara. Portos, Peterburi Zeniidis ja Shanghai SIPGs mänginud Brasiilia ründaja on maailma üks kõrgepalgalisemaid jalgpallureid. Iran Angelo omandas lahtusega muuhulgas 27 kinnistut, mille koguväärtus on umbes 10 miljonit eurot.