Foto: Infinity Ward / Activision
Esport
16. september 2020, 12:23

LÄHEB PAUGUTAMISEKS: „Call of Duty: Warzone“ hakkab tulevikus sulle taskusse mahtuma

Activisioni pika ajalooga tulistamismängude seeria „Call of Duty“ ühed menukaimad osad on mõlemad tasuta teosed: kompaktne „Call of Duty: Mobile“ ning suurejooneline battle royale möll „Call of Duty: Warzone“. 

Kui seni on mobiilidel olnud valikus vaid üks mäng, siis tundub, et see on peagi muutumas, vahendab PC Gamer. Nimelt on Activision üles riputanud töökuulutuse, milles otsitakse produtsenti uuele mobiilimängule seerias. Teose koodnimetuseks on WZM, ehk „Warzone Mobile“!

Töökirjelduses tuuakse ülesannetena välja muuseas mängu teiste versioonide omaduste ületoomine ja adapteerimine mobiili platvormile. Samuti peaks produtsent leidma uusi ja huvitavaid lahendusi, tagamaks esmaklassilist elamust ning võitmaks kasutajate palavat armastust.

Tasub ära märkida, et „Call of Duty: Mobile'is“ eksisteerib ka battle royale mängulaad. Võttes aga arvesse „Warzone'i“ populaarsust (viimaste andmete kohaselt on tänavu märtsis ilmunud teos ligi meelitanud üle 75 miljoni mängija), ei pea imestama, miks Activision soovib tuntust kogunud brändiga veelgi rohkem massidesse tungida.

Samas on „Call of Duty: Mobile'il“ vastu panna üle 150 miljoni mängija. Selle fakti valguses tundub uue sarnase mängu loomine kahtlasena.