Sisuturundus
18. september 2020, 12:43

Uue generatsiooni põrandakütte lahendused – loe lähemalt!

Korest OÜ pakub uue generatsiooni põrandakütte lahendusi, mis on vastupidavad ning kerged paigaldada. Tihti on nii, et põrandad on külmad ning nende kõrgust tõsta eriti ei saa. Nüüd on sellele probleemile suurepärased lahendused!

1 mm BVF L-100 PRO on uus toode, mis töötab elektriga ning on mõeldud paigaldamiseks kuivadesse ruumidesse parketi või vinüülparketi alla.

Selle võimsus on 100w/m2 ning valikus on erineva suurusega matid 2m2 – 12m2. Matt on juba fooliumi sees ning paigaldamiseks on vaja see lihtsalt lahti rullida ning ühendada termostaadiga.

Rohkem informatsiooni leiad meie lehelt SIIT

Infrapuna küte Caleo – 0,4 mm

Teine väga mugav lahendus on infrapuna põrandaküte Caleo. See on kõigest 0,4 mm paksune ning soojeneb üles väga kiiresti. Materjal ise on väga vastupidav ning ei vaja mingit hooldust. Infrapuna soojus on väga meeldiv, kuna ei küta õhku, vaid objekte toas.

Samuti on tegemist väga tervisliku lahendusega. Selle kiirgus ei suuda läbida kudesid, kuid tekitab sooja tunde nahal ning on täiesti ohutu kasutada kõigile. Kütte alla paigaldatakse fooliumiga matt, et kogu soe tuleks üles, mitte alla.

Kütte peale asetatakse veekindel kile, et tagada 100% ohutus.

Kogu paksus on 6mm ning selle peale võib paigaldada parketti või vinüülparketi klikiga. Liimitav parkett ei sobi.

Loe lähemat SIIN!