Koroonaviiruse leviku peatamiseks soovitatakse kanda maske.Foto: Hannes Dreimanis
Jalgpall
21. september 2020, 13:48

Koroonaviirus jõudis ka Flora jalgpalliklubisse

Kaks esmaspäeval toimuma pidanud jalgpalli esiliiga kohtumist lükati positiivsete koroonaviiruse testide tõttu edasi. Kui varem räsis viirus Eesti tippklubidest Nõmme Kaljut, siis nüüd on üks positiivne test lisandunud ka valitseva meistri ehk Flora süsteemi.

Pühapäeval selgus, et kaks Kohtla-Järve JK Järve mängijat andsid positiivse koroonaviiruse testi, esmaspäeva hommikul lisandus üks Tallinna FC Flora U21 meeskonna mängija. Nimetatud juhtumid ei ole omavahel seotud. Maardu Linnameeskonnas on hetkeseisuga neli positiivse koroonaviiruse testi andnud mängijat.

Edasi lükati esmaspäeval kell 17.15 Kohtla-Järvel toimuma pidanud kohaliku Järve ja Levadia U21 vaheline mäng ning kell 19 Pärnu Rannastaadionil toimuma pidanud Pärnu JK ja Flora U21 vastasseis.

Positiivse koroonaviiruse testi andnud mängijad ja nende lähikontaktsed peavad viibima kaks nädalat eneseisolatsioonis.

Terviseameti andmetel on koroonaviiruse kõige sagedamini esinevad sümptomid palavik (89,9%), kuiv köha (67,7%), väsimus (38,1%), röga (33,4%), hingamisraskused (18,6%), lihas- ja liigesvalu (14,8%), kurguvalu (13,9%), peavalu (13,6%), krambid (11,4%), iiveldus ja oksendamine (5%), ninakinnisus (4,8%) ja kõhulahtisus (3,7%).