Foto: CD Projekt RED
Esport
22. september 2020, 11:29

„Cyberpunk 2077“ lugu on tunduvalt lühem kui „The Witcher 3“ ja selles võid süüdi olla just sina

Poola mängustuudio CD Projekt RED-i järgmise suurteose „Cyberpunk 2077“ ilmumiseni on jäänud vähem kui kaks kuud. On viimane aeg enda ootuseid sättida, kuna arendaja avaldas teose kohta ühe nukravõitu seiga.

Anti teada, et „Cyberpunk 2077“ lugu on tunduvalt lühem kui stuudio eelmise eepose „The Witcher 3“ oma, vahendab IGN. Sel on aga äärmiselt lihtne põhjus.

Nimelt pani CD Projekt RED tähele, et kuigi paljud jõudsid „The Witcher 3“ looga üpriski kaugele, jõudis viimase vaatuseni vaid pisike hulk inimesi. Seega, kui oled üks neist, kes kunagi Geralti seikluseid lõpule ei viinud, vastutad osaliselt kõnealuse otsuse eest ka sina!


Muudatus puudutab eelkõige teose põhilugu ning neil, kel soovi mängus kõike näha ja teha, piisab avastamiseks küll ja veel.

„The Witcher 3“ põhilugu võttis aega umbes 52 tundi, ent koos kõikide kõrvalmissioonide ning -tegevustega kulus mängijatel teose läbimiseks umbes 172 tundi.

„Cyberpunk 2077“ ilmub 19. novembril PlayStation 4, Xbox One'i ja PC peale. Hiljuti avaldati ka teose süsteeminõuded, mis on üllatavalt leebed. Samuti jõuab teos hiljem ka Google Stadia peale ning uue generatsiooni konsoolidele.