WRC-masinad 2018. aastal MonzasFoto: Red Bull Content Pool
WRC
22. september 2020, 21:01

Ralliportaal: Belgia MM-etapi toimumine on iga päevaga aina lahtisem

Autoralli MM-sarja kalender on saamas järjekordset tagasilööki, sest Ypresi ralli toimumine on iga päevaga aina lahtisem, kirjutab Saksamaa ralliportaal Rallye-Magazin.de

Selle hooaja MM-kalendris on ametlikult veel kaks rallit, kui oktoobri alguses sõidetakse Sardiinias ja novembri lõpus Belgias. Portaali Rallye-Magazin.de sõnul on Belgia etapi toimumise ümber kogunenud tumedad pilved.

Kulisside taga on korraldajatel koroonapandeemia tingimustes suuri probleeme ambitsioonika võistlustrassi kinnitamisega ja neil on siiani puudu mitmed load, kuid ralli peaks toimuma vähem kui kahe kuu pärast, 20. kuni 22. novembrini. Samas pole seis täiesti lootusetu, sest tekkinud tühimiku võib täita Monza etapp, mis muidu oli planeeritud WRC promotsiooniralliks ja pidi toimuma detsembri esimesel nädalavahetusel.

Portaali sõnul soovivad itaallased tõestada, et suudavad ralli lisaks Sardiinale korraldada ka mandril. Monzas võisteldaks lisaks sealsele ringrajale ka Pirelli testirajal, kokku oleks võistlustrassi pikkus umbes 200 kilomeetrit.