KIIKAB ITTA: Martin Reimist võib saada Lõuna-Korea klubi liige.Foto: Jarek Jõepera
Sport: Värsked spordiuudised Eestist ja välismaalt
16. jaanuar 2001, 00:00

Martin Reim tutvustab oskusi korealastele

Martin Reim viibib Lõuna-Koreas ja loodab ühele sealsele klubile muljet avaldades lepingu sõlmida.

“Meile saabus kutse, Martin oli nõus võimalusest haarama. Ta läks sinna väga hea meelega, ta vajab ju lõpuks korralikku teenistuspaika. Olukord turul läheb järjest hullemaks, mängijaid sigineb üha juurde,” selgitas Eesti jalgpallureid vahendav Aivar Pohlak. “Et teine faks tuli juba korea keeles, ei oska isegi klubi nime öelda.”

Väikesekasvuline Reim on pisikeste korealaste seltsis harjutanud nädala, teine ootab veel ees. “Leppisime juba enne sõitu lepingutingimustes kokku,” võib 29aastasest Reimist saada esimene Aasias elatist teeniv Eesti vutimees. “Jah, ta teeniks seal päris korralikku palka.”

Pohlaku teada on keskväljamootor minetanud lootuse pääseda Inglismaale Nottinghami Forestisse. “Nad lubasid ta tagasi kutsuda, aga pole kõssanud. Ostsid hoopis uue ründaja,” viitas Pohlak Ipswichi ründaja David Johnsoni värbamisele.

Pohlaku kinnitusel ei tähendaks kaugele minek Reimi kadumist rahvuskoondisest. “Tähtsamates mängudes on ta kindlasti kohal, vähemtähtsates sõpruskohtumistes vahest mitte. Talle endale on reisimine lihtsalt ebamugavam,” ütles Pohlak. Reimi endaga ei õnnestunud SL Õhtulehel ühendussilda luua.