IngerFoto: Martin Ahven
Liigume
25. september 2020, 09:53

Inger kutsub laupäeval Spordinädala jooksule: kõik lõpetajad saavad medali!

Tahaksid end liigutada, aga ei tea, kuhu minna? Tule veeda üks sportlik õhtupoolik laupäeval, 26. septembril Kadrioru pargis, kus EOK Spordinädala raames toimuval üritusel „BeActive Night“ saavad igas vanuses 5 km raja läbijad medali ning patsu lüüa Spordinädala patroonidega.

Spordinädala patrooni, laulja Ingeri sõnul on BeActive Night just selline üritus, kus liikumisega sinasõbraks saada. „Oleme aktiivsemad ja liigume rohkem! Tule tee seda koos pere ja sõpradega!“ kutsub Inger.

BeActive Night toimub üleeuroopalise Spordinädala raames 26. septembri õhtupoolikul enam kui 40 Euroopa riigis ning see on mõeldud kogu perele. Tallinnas kl 15 algava kogupereürituse raames on võimalik harrastada erinevaid liikumisviise kui spordiklubi Sparta treenerite juhtimisel toimuvad rühmatreeningute lühitrennid. Kadrioru staadioni rohealal saab mängida nii discgolfi kui osaleda kergejõustiku välitreeningul suunitlusega harrastusjooksjatele.

Kell 18 antakse Kadrioru staadioni territooriumilt start BeActive Runile, kus osalejad saavad läbida maalilist 5 km rada endale sobivas tempos, nii joostes, kõndides,  kepikõndi tehes või kas või ühel jalal hüpates! Kõik lõpetanud saavad osalejamedali. BeActive Runil osalevad ka Spordinädala patroonid, laulja Inger, näitleja Kait Kall, suunamudija Sandra Raju, ettevõtja Kristel Kruustük ja rektor Tiit Land.

BeActive Run toimub 18. hooaega tähistava liikumisharrastuse sarja „Tradehouse tervisejooks ja –kõnd“ viimase, 21. etapi raames. Sarjas osalejatele on BeActive Runil osalemine tasuta. Registreerimine on kuni reede, 23.septembri hilisõhtuni avatud SIIN. Viimase hetke otsustajatele on avatud registreerimine ka kohapeal.

EOK ja Ühendus Sport Kõigile poolt korraldataval Spordinädalal on registreeritud 1130 sündmust üle Eesti, endale meeldiva liikumisürituse saab leida siit. Spordinädala korraldamist toetavad Erasmus+ programm, Kultuuriministeerium ning Coop Eesti.