Luis Suarez ja Lionel Messi Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
25. september 2020, 15:23

Messi raevutseb Barcelona kallal: mind ei üllata enam miski

Seoses uudisega Luis Suarezi lahkumisest FC Barcelonast postitas maailma parim jalgpallur Lionel Messi sotsiaalmeediasse pildi, mille allkirjas kritiseeris eriti tugevalt klubi juhtkonda.

Nimel tuli teatavaks uudis, et Suarez lahkub 6 kuue miljoni euro eest liigarivaali Madridi Atletico ridadesse. Kuigi Messi oli kaaslase lahkumisega arvestanud, ei käitunud klubi tema meelest siiski õiglaselt.

„Täna riietusruumi astudes jõudis see mulle lõpuks päriselt kohale. On väga kurb mõelda, et me ei saa enam koos aega veeta platsil ja selle kõrval. Me jääme sind väga igatsema. Veetsime koos palju aastaid, tegime lõunaid ja õhtusööke. Me ei unusta koos veedetud aega kunagi,“ kirjutas Messi Instagramis.

„Kindlasti saab olema veider näha sind teises särgis ja veel kummalisem on sinu vastu mängida. Sa väärinuks väärikat hüvastijätte, kuna oled klubi ajaloo üks olulisemaid mängijaid. Sa saavutasid palju nii meeskondlikult kui individuaalselt. Nad ei tohtinuks sind sellisel viisil kõrvale heita. Paraku tuleb tõdeda, et mind ei üllata (klubi juhtkonna osas) enam miski,“ lisas Messi.

Barcelona kriis jätkub eeldatavasti ka uuel hooajal, kuna ilmselgelt on nende parim mängija alamotiveeritud. Hooaeg saab olema põnev.