Angelina Semenova.Foto: Instagram
Võitlussport
28. september 2020, 19:09

KAS MAAILMA SEKSIKAIM VÕITLUS? Tulikuum MMA-võitleja esitas väljakutse piltilusale popstaarile

Venemaa sportlik vabavõitleja Angelina Semenova tegi huvitava postituse ja kutsus võitlusringi Venemaa popstaari Olga Buzova.

Professionaalne poksija ja Brasiilia jiu-jitsu harrastaja Semenova reageeris oma Instagramis popstaari Buzova väitele, et ta „on võitleja, kes võiks ringi astuda igaühega.“ 34aastane popstaar ei pidanud ilmselt silmas päris võitlusringi, vaid seda, et on oma suhtumise poolest võitleja. MMA-võitleja Semenova leidis aga seepeale, et ta võiks Buzovale esitada väljakutse astuda päriselt ringi.

„Esitan sulle väljakutse, Olga Buzova! Kui oled valmis ringi astuma, siis minu poolest võime poksida! Loodan, et sa ei tagane oma sõnadest, et võid igaühega ringi astuda ja oled oma loomu poolest võitleja. Sina oled ilus ja mina olen ilus ning tugev. Teeme ühe hea matši! Luban, et ma ei löö sind kõvasti, vaid ilusti,“ seisis Buzova omapärases väljakutses.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚫Я РЕШИЛА ЖЁСТКО ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ ПОВЕДЕНИЕ КОНОРА! ⚫Российская спортсменка и общественный деятель, мастер боевых искусств Ангелина Семенова прокомментировала задержание Конора Макгрегора @thenotoriousmma во время отдыха на Корсике. Макгрегор был арестован за попытку сексуального насилия и непристойное поведение, после того как обнажился в баре перед замужней девушкой. «Конор всегда вляпывается в какие-то скандальные истории, но это просто вопиющий случай. Если бы я была на месте этой девушки и передо мной известный спортсмен, боец ММА, который в присутствии своей жены позволил себе передо мной снять штаны, я не знаю чтобы сделала и конечно меня бы это оскорбило и задело. Потому что я считаю крайне не приемлемым такое поведение. Хорошо, что я знаю, где у мужчин находятся слабые точки и конечно я бы применила простые методы самообороны. Например, удар коленом в пах и ребром ладони в кадык. Мне было бы неважно есть рядом с ним телохранители или нет. Кто ему позволил так себя вести в обществе», - прокомментировала Ангелина Семенова. #конормакгрегор #конор #мма #фитоняшка #спортивныедевушки #muaythaigirls #boxinggirl#bjjgirls #bjjwoman #mmagirl #strongwoman#girlswithmuscle #ufc #conormcgregor

A post shared by Angelina Semenova (@angelyalyabra_) on

 

Mis popstaar Buzova väljakutsest arvas ja kas omapärane kaunitaride matš toimuma saab, pole teada.

Popstaar Buzova loominguga saab tutvuda tema Youtube'i kanalil.