Mirkko Moisar aastal 2014.Foto: Arno Saar
Võitlussport
30. september 2020, 12:55

Mirkko Moisar langetas lõpliku valiku! „Teisi võitlusstiile ei tahakski enam teha.“

Pärast aastast pausi toimub 10. oktoobril Tondiraba jäähallis võitluskunstiüritus King of Kings Grand Prix. Õhtuses pealahingus astub üle pika aja poksireeglitega võitlusesse Mirkko Moisar, kelle vastaseks Ukraina võitleja Artem Liaševitš.

Õhtu jooksul läheb lahingusse 13 võitluspaari ja näha saab võitlusstiile K-1, MMA ja poks. Juba traditsiooniks on saanud nelja mehe turniir kaalukategoorias kuni 75 kilogrammi, kus kaks tugevamat peavad õhtu jooksul võitlustulle astuma kaks korda. 

King of Kingsi pealahingus astub areenile Eesti võitleja Mirkko Moisar, kes on vahetanud K-1 võitluse poksi vastu. „Viimane aasta olen ainult poksimist harjutanud ja teisi võitlusstiile ei tahakski enam teha,“ ütles Moisar pressiteate vahendusel. Tema vastaseks on Ukraina vägilane Liaševitš, kes on Moisari sõnul väga andekas ja kogenud poksija. Õhtu viimane matš toimub poksireeglite järgi ja kaalukategoorias kuni 75 kilogrammi. 

Lisaks adrenaliinirohketele võitlustele saavad pealtvaatajad kaasa elada ka vaheaegadel toimuvale sõule. Korraldajad jälgivad hoolikalt valitsuse korraldusi ja terviseameti soovitusi seoses haigusega Covid-19.